Star Assembly & Star Transmission se implică să susțină și să îmbunătățească viețile copiilor cu autism prin intermediul unei sponsorizări acordate Fundației ”Un Copil, O Speranță”(UCOS) și suntem încântați să fim parte a acestui efort comun de a sprijini acești copii și familiile lor.


Prin această colaborare, STA oferă sprijinul necesar pentru Digitalizarea dosarului/istoricului medical a unui număr de 200 copii cu sindrom TSA, (spectrul tulburărilor de autism) și a unui părinte/tutore/aparținător al fiecărui copil astfel încât aceștia să aibă toate datele medicale la purtător, într-un mod organizat și ușor de accesat de către medici și personalul de urgență.

GuardianAngel.NET s-a ocupat să pregătească și să livreze 200 de pachete myInfoBand Family către copii cu sindromul TSA, aceștia având nevoie de o îngrijire medicală specializată și individualizată, dar și de o comunicare și colaborare bună între diferite persoane implicate în îngrijirea lor. Cele 200 de pachete vor ajunge la UCOS, aceștia vor distribui la 100 din familiile copiilor cu TSA sprijiniți de ei, dar si la Centrul de recuperare pentru copii „Gepetto” din Alba Iulie al asociatiei ACASA (100 pachete).

Aceste pachete conțin abonamente myInfoBand Family nelimitat, dar și produse suport gravate cu cod QR unic, precum brățări ajustabile, card și stickere. 

UCOS este o fundație care acordă sprijin copiilor cu autism și familiilor acestora prin programe personalizate de terapie, educație și consiliere. STA se alătură acestei misiuni importante și oferă ajutorul necesar pentru a contribui la creșterea și dezvoltarea acestor copii.

Vă mulțumim!