1. Scriere și dezvoltare proiecte din fonduri nerambursabile (UE, naționale etc)

Transformați-vă planurile în realitate!

Pentru a accesa fondurile europene nerambursabile, trebuie să participați la o competiție de proiecte, respectând condițiile și criteriile impuse de finanțator prin ghidurile și normele aferente. Este esențial să aveți un proiect bine realizat și să înțelegeți metodologia de accesare a finanțărilor nerambursabile, ceea ce poate fi un proces dificil și consumator de timp.

Pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii referitoare la finanțare, puteți apela la serviciile unui consultant specializat în accesarea fondurilor nerambursabile, cum ar fi GuardianAngel.NET. Aceștia vă pot ajuta în toate etapele, de la definirea conceptului de proiect, analiza eligibilității și selectarea partenerilor, până la elaborarea cererii de finanțare și pregătirea tuturor anexelor necesare.

De asemenea, aceștia pot oferi asistență în depunerea documentației și în derularea procedurilor de achiziții, precum și în realizarea de studii de fezabilitate, proiecții financiare și rapoarte tehnico-financiare necesare pentru monitorizarea proiectului. În cazul în care ați obținut deja finanțare, dar vă confruntați cu proceduri specifice dificile, puteți apela la serviciile de asistență și sprijin pentru implementarea proiectului oferite de consultantul dvs.

În concluzie, accesarea fondurilor europene nerambursabile poate fi o oportunitate importantă pentru dezvoltarea proiectelor, dar necesită o pregătire temeinică și asistență specializată pentru a asigura succesul acestora.

Echipa de consultanți:


2. Cursuri competente digitale

În curând