1. Ce este myInfoBand?

myInfoBand este un portofel medical online portabil, partajabil,  disponibil sub forma unui serviciu de tip abonament anual, ce oferă posibilitatea încărcării, stocării și accesării rapide a datelor personale și medicale în caz de urgență, la medic,  la spital sau în călătorii. Acest serviciu permite posesorilor de produse suport cu cod QR și deținătorilor de conturi și profile din aplicația myInfoBand să beneficieze de un grad ridicat de siguranță și confort în situații medicale neprevăzute, dar si in monitorizarea medicală uzuală (medic familie, medic curant, boli cronice, dizabilități etc).

Pe lângă aceste funcții esențiale, myInfoBand este structurat sub forma unui ecosistem complet, care conectează utilizatorii, medicii de familie și cei de urgență, dar și alți specialiști din domeniul medical, precum oncologii, cardiologii sau neurologii, pentru a asigura o monitorizare medicală adecvată a pacientului. De asemenea, aplicația myInfoBand ajută la digitalizarea arhivei personale a utilizatorilor, structurând-o în câmpuri ordonate, pe categorii de informații și afecțiuni, pentru a fi accesată rapid și ușor de către profesioniști din domeniul medical.

Astfel, utilizatorii pot prelua informații și documente pe care le încarcă în profil (din arhiva personală) dar și adăuga date și documente generate de serviciile medicale proprii, eliminând necesitatea de a „plimba hârtiile” la controale sau consultații periodice, precum și riscul de a uita din acestea, de a avea informații și documentație incompletă Toate acestea fac din portofelul medical online un instrument esențial pentru îngrijirea sănătății și prevenirea unor situații medicale neprevăzute, în scopul de a îmbunătăți gradul de conștientizare și asistență medicală la nivel individual și colectiv.

Prin utilizarea myInfoBand de către toți cei din ecosistemul potențial, se reduce necesitatea de a deține arhive fizice/hârtie, de a copia, transporta documente personale si medicale, riscul de erori medicale in situațiile de urgentă medicală, diagnostice bazate pe informații incomplete. Reducem astfel amprenta de carbon, contribuim la îmbunătățirea stării de sănătate, creștem gradul de încredere în relația medic/clinică/asigurător-pacient/asigurat. Partenerii noștri beneficiază astfel de rate crescute de conversie si grad ridicat de retenție clienți.

2. Cine poate beneficia de serviciul myInfoBand?

A. Persoanele fizice:

  • vârstnici
  • copii
  • persoane cu afecțiuni cornice și acute
  • persoane cu dizabilități
  • pasionați de călătorit, excursii pe munte, alpinism
  • motocicliști, bicicliști, sporturi extreme, sportivi de performanță, sportivi amatori
  • Refugiații/emigranții;
  • turiști;
  • persoanele aflate la mare distantă de familie (emigrate în Diaspora, plecați la muncă in străinătate);
  • prietenii si membrii familiilor tuturor celor de mai sus;

B. Medicii: de familie, curanți (cardiologi, oncologi, endocrinologi etc);

C. Personalul de urgență (Ambulanță, SMURD, UPU, Pompieri, Salvamont etc)

D. Clinicile/spitalele;

E. Asigurătorii de sănătate/viață/călătorii.

3. Preț Abonament

Având în vedere angajamentul nostru față de sustenabilitate și dezvoltarea serviciilor, precum și sprijinirea persoanelor vulnerabile, am luat decizia de a stabili prețuri accesibile pentru abonamente (cum ar fi abonament anual, nu lunar) produsele suport și pachetele speciale oferite de myInfoBand. În acest sens, am dezvoltat următoarele opțiuni de preț:

Abonament (Anual): 200 lei + TVA

Pachet Standard: 285,24 lei + TVA (primele 12 luni, apoi 200 lei + TVA/an)

Pachet Family: 513,44 lei + TVA (primele 12 luni, apoi 360 lei + TVA/an)

Ne-am asigurat că aceste prețuri sunt accesibile pentru toată lumea, fără a afecta în mod negativ serviciile și produsele noastre. Suntem mândri să putem oferi astfel de opțiuni de preț și suntem dedicați să ne continuăm angajamentul față de sustenabilitate, dezvoltarea serviciilor și sprijinirea persoanelor vulnerabile, în timp ce încurajăm și profitul companiei noastre sociale. Oferim discount-uri de 10-20 % dacă utilizați coduri de Promoteri, de Medici, de Parteneri (clinici, asigurători). De asemenea, având în vedere misiunea socială asumată, pentru persoanele vulnerabile care sunt sprijinite de ONG-uri/asociații/fundații ce derulează activități sociale, medicale, etc, furnizam reduceri substanțiale, de peste 50 % din preturile de mai sus, pe bază de contract/parteneriat cu asociația/fundația respectivă.