*QR-urile de pe produsele noastre suport sunt unice, pentru fiecare produs și profil. Nu se pot scana „din greșeală” sau intenționat în public, decât în situaţia în care permiteţi expres acest lucru, prin scanarea de aproape (maxim 10-15 cm de obiect). Pentru datele şi documentele ce se afișează „în public” trebuie sa decideți personal ce încărcați în secțiunea Public a Profilului si, din acestea, care să se şi afișeze potențialilor cititori „anonimi”, selectând toggle-urile de „Public” din dreptul fiecărui câmp.

CARD

Cardul PVC cu cod QR dinamic este un instrument util și practic pentru gestionarea informațiilor personale și de urgență. Acesta poate fi purtat mereu cu tine, în portofel, buzunar sau ghiozdan, exact ca pe un card de sănătate sau bancar. Cardul este prevăzut cu un cod QR unic, care poate fi scanat de către medici sau profesioniști din domeniul sănătății, astfel încât aceștia să aibă acces rapid la istoricul medical și informațiile tale personale. Cardul este realizat din PVC durabil, astfel încât să poată fi purtat în permanență fără a se deteriora sau a se pierde.

STICKERE

Alege stickerul cu cod QR dinamic pentru a avea acces rapid și sigur la istoricul tău medical și informațiile personale. Acest sticker este prevăzut cu un cod QR unic, care poate fi scanat de către medici sau profesioniști din domeniul sănătății, astfel încât aceștia să aibă acces rapid la informațiile tale medicale și personale. Cu un profil online încărcat în aplicația myInfoBand, sticker-ul poate fi lipit pe obiectele tale personale precum: șapca, geanta, telefonul mobil, agenda etc.

Asigură-te că informațiile tale sunt întotdeauna la îndemână cu stickerul cu cod QR dinamic și protejează-ți sănătatea astfel încât să ai grijă de tine și de cei dragi ție.

Brățări ajustabile

Brățările de silicon cu cod QR dinamic reprezintă o soluție modernă și estetică pentru portabilitatea informațiilor medicale și personale. Asemănătoare brățărilor purtate la festivaluri și evenimente (dar mult mai rezistente si comode), acestea sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni pentru a se potrivi stilului tău personal. În plus, design-ul ergonomic și ușor de purtat fac din aceste brățări o opțiune perfectă pentru viața de zi cu zi.

Cu un cod QR unic gravat în silicon, scanarea acestor brățări poate afișa date esențiale, contacte de urgență și istoricul medical. În caz de urgență, medicul poate scana codul QR și poate accesa rapid informațiile tale medicale și personale, făcând astfel ca experiența ta medicală să fie mult mai eficientă și sigură.

Brățările de silicon cu cod QR dinamic sunt o soluție accesibilă și practică pentru oricine își dorește un plus de confort și siguranță. Indiferent dacă vrei să călătorești, să faci sport sau pur și simplu te afli în viața de zi cu zi, aceste brățări te ajută să ai acces rapid la informațiile tale medicale și personale.

manșoane

Manșoanele din plastic casant cu cod QR pentru curea smartwatch sunt o soluție inovatoare pentru gestionarea accesului rapid la informațiile tale medicale de urgență. Acestea se atașează ușor pe cureaua smartwatch-ului tău și sunt realizate din plastic/silicon durabil, ceea ce le face să fie rezistente la uzură și să dureze mult timp. În plus, aceste manșoane sunt compatibile cu majoritatea modelelor de smartwatch-uri, inclusiv cele de la Apple, Samsung, și altele. Achiziționarea acestor manșoane pentru smartwatch-ul tău este o investiție mică și inteligentă, care poate face o mare diferență în momente critice.