Echipa executivă

ANDREI LINU

CEO&Co-fondator

20 de ani de experiență în 25 de proiecte finanțate de UE, 10 ani în 10 management de proiecte UE, 10 ani în 4 proiecte legate de IT.

A absolvit facultate și master de matematică-informatică și după 2 ani de predat informatică a început o carieră de peste 20 ani în peste 50 de proiecte finanțate din fonduri europene (Phare, POSDRU, POC, POCU, POR, SEE etc).

După scris și implementat atâtea proiecte, din care multe comunitare și în care a inclus și componente de IT/digitalizare s-a gândit să îmbine pasiunea pentru natură/călătorii peste munți și mări, managementul riscurilor la nivel individual și colectiv, proiectele sociale pentru dezvoltarea comunităților și rezolvarea de probleme comunitare, fondurile europene și prima „dragoste” (matematica-informatica). Astfel a rezultat GuardianAngel.NET, o întreprindere socială ce dezvoltă soluții în domeniul social și medical, utiilizând tehnologii IT, finanțată inițial din fonduri europene (POCU) și care în prezent dezvoltă servicii și produse pentru managementul riscurilor individuale, cu aplicații în zona socială, medicală, la nivel individual și de comunitate.

ADINA OVDENIE

CEO&Co-fondator

20 de ani de experiență în proiecte finanțate din UE, 10 ani în managementul proiectelor UE, 10 ani în managementul financiar al proiectelor.

DANIELA PREDA

Partener/Co-fondator

15 ani în proiecte finanțate de UE, 10 ani în management universitar

EDUARD ȘTEFAN

Partener

Consultant în afaceri și management Co-fondator și CEO la Gesp IT

GEORGE POPESCU

Partener

Dezvoltator și antreprenor senior de software Full-Stack Co-fondator și CTO la Gesp IT

Echipa extinsă

ADRIANA VAIDA

Funcționar Administrativ și Asistență Clienți

În cadrul companiei GuardianAngel.NET ocupă poziția de funcționar administrativ, având drept atribuțiune principala asistenta clientilor ( Help Desk), atât telefonic cât și via email, precum și gestionarea datelor acestora în BackOffice.

Absolventă a Facultății de Management în Turism, Transporturi și Servicii a Universității din Craiova, are o experiență de peste 10 ani în domeniul administrativ-logistică (transporturi) iar în relațiile cu clienții, de peste 2 ani.

DAVID BADILA

Cercetător în calculatoare

A absolvit în cadrul Universității Lucian Blaga – Facultatea de Științe Economice – Informatica și are un Masterat în Informatică. Are o experiență profesională în domeniul informaticii de peste 5 ani.

Este pasionat de munca lui pentru că îi place ceea ce face, are o sursă constantă de motivație care il determină să faca tot ce poate. La locurile de muncă, această pasiune l-a determinat să descopere
provocări zilnice și să deprindă noi abilități care l-au ajutat să depună o muncă mai calitativă.

Consilieri medicali

Dr. VICTOR COSTACHE

Dr. Prof Dr.

Președinte Societatea Română de Chirurgie Endovasculară, Chirurgie Cardiovasculară

Dr. TATIANA MELNIC

Cardiolog