Pe data de 21 Octombrie 2022, Andrei Linu, CEO și cofondator GuardianAngelNET, a participat la Conferința Națională de Medicină de Urgență, organizată anul acesta la Sinaia.

În cadrul conferinței, acesta a prezentat beneficiile serviciului MyInfoBand în fața marilor personalități din medicina de urgență, medicina interna, cardiologie, neurologie și nu numai. Participanții s-au alăturat stand-ului de promovare pentru a proba brățara MyInfoBand și pentru a testa aplicația. Echipa GuardianAngelNET vrea să vă mulțumească pentru primirea călduroasă și plănuiește să participe și în 2023 într-un număr cât mai mare!

MyInfoBand poate revoluționa modul în care este gestionată intervenția Personalului Serviciilor de Urgență într-o situație de criză. Pintr-o simplă scanare cu telefonul mobil al codului QR, paramedicii/personalul SMURD pot accesa rapid toate informatiile din istoricul medical personal al pacientului (antecedente medicale, medicatie, alergii, grupa sanguina, vaccinuri, implanturi, transfuzii etc.) informații și timp care salvează vieți.

Află mai multe despre GuardianAngelNET: www.ganet.ro

Află mai multe despre serviciul MyInfoBand: http://en.myinfoband.eu