Mulțumim Ziarului Financiar pentru articolul publicat în secțiunea Afaceri de la zero și pentru oportunitatea oferită de a ne face auzită povestea. Ne-a făcut mare plăcere să vorbim cu redactorul emisiunii, Dana Ciriperu, și sperăm ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni. 

Misiunea noastră este de a dezvolta si oferi servicii/soluții/produse accesibile si facile pentru problemele medicale si sociale ale persoanelor vulnerabile, cu ajutorul tehnologiei. 

Primul produs, myInfoBand, oferă persoanelor vulnerabile aflate în situații de urgență posibilitatea de a fi identificate cât mai repede și de a primi ajutorul medical adecvat. MyInfoBand a fost conceput cu gândul la persoanele din mediul rural, din zone greu accesibile, pacienți cu Alzheimer, diabet sau alte boli cronice, vârstnici și copii, dar și pentru persoanele care își doresc un plus de siguranță în călătorii sau în viața cotidiană.  Produsul poate fi folosit si pentru monitorizarea afecțiunilor cronice, de catre personalul medical, social, se poate partaja dosarul medical cu medic de familie/clinică/medic curant, se pot adăuga profile secundare pt membrii familiei, prieteni si partaja instantaneu informațiile cu aceștia.

MyInfoBand este un dosar medical online electronic și portabil care, printr-o simplă scanare cu telefonul a unui QR de pe un produs suport de acces afișează informații medicale ce pot fi esențiale în situații de criză, precum grupa sanguină, alergii, boli cronice, medicamentație, analize, informații despre călătorie și multe altele.

Citește articolul complet sau urmărește interviul chiar aici: 🡪 shorturl.at/emPX7

Află mai multe despre myInfoBand la www.myinfoband.eu 

Comandă-ți și tu pachetul: 🡪  https://www.myinfoband.ro/

Află mai multe despre GuardianAngel.NET!